Navštivte relaxační pivní lázně ostrava

Nevíte si rady? Zkuste naši rady a návody, nebo naše poradnu.

Rádi Vám poradíme v poradne - online.

Zahrajte si hry online, Konkrétně Goodgame Empire, nebo Big Farm.

Nová domácí finská sauna od SaunaSystem udělá velkou radost, nejen vaší ženě.

Na dovolenou jedině s cestovním pojištěním. Nejlepší ceny na trhu.

Naše luxusní vířivky s technologií JetPak mají o 90% méně potrubí než konkurence a také tu nejmenší spotřebu.

Virtuální asistent

Kusové koberce a běhouny od Vopi

Běhouny patří řadu let k oblíbenému druhu koberců. Setkáme se s nimi prakticky v každé domácnosti. Jsou variabilní, snadno přemístitelné a dokáží změnit vzhled pokoje. Nejčastěji jsou umisťovány do předsíní, ložnic a dětských pokojů. Méně často se s nimi setkáváme v obývacích pokojích. Své uplatnění najdou všude tam, kam se nehodí, nebo z nějakého důvodu není možné umístit, koberce celoplošné.

Výběr běhounu

Běhouny nejsou nijak náročné na údržbu. Stačí jim pravidelné vysávání a čištění přípravky, které jsou určeny speciálně na koberce. Tyto koberce je možné vybírat v řadě tvarů, délek a barevného provedení. Jestliže máte jednoduše zařízený interiér, pak se nemusíte bát vybrat koberec s výrazným vzorem, který se stane dominantním prvkem celého pokoje. Z důvodu bezpečnosti doporučujeme zakoupit běhoun s protiskluzovou úpravou, případně pořídit speciální protiskluzovou podložku. Právě zvýšená bezpečnost je hlavním důvodem, proč koberce všeobecně, bez ohledu na typ do pokojů často umisťujeme.

Koberec do dětského pokoje

Prakticky nezbytností jsou v dětských pokojích, kde nejen izolují podlahu od chladu, ale také tlumí zvuky. Při výběru koberce do dětského pokoje nezapomínejte na to, že koberec bude vystaven poměrně velké zátěži. Není proto vhodný koberec s dlouhým vlasem, který má tendenci k zatrhávání a uvolňování vláken. Koberec v dětském pokoji není ani tak na parádu jako spíše na hru. Měl by proto být příjemný na dotek a se zajímavým dětským motivem. Dětské koberce mají často výrazné barvy a motivy. Dětem mohou sloužit nejen ke hře, ale také k výuce. Kromě poznávání barev a tvarů se na nich mohou naučit třeba i počítat. Koberců se nemusíte vzdávat ani v případě, že vaše dítě trpí alergií, jen při výběru dejte přednost kobercům z bavlny před tradičním vlněným kobercem. 

Vkend pro eny | 2011 Copyright By VikendyProZeny.cz, Netmind Group | Dopejte si Wellness vkend pro dva | Mapa strnek |