Navštivte relaxační pivní lázně ostrava

Nevíte si rady? Zkuste naši rady a návody, nebo naše poradnu.

Rádi Vám poradíme v poradne - online.

Zahrajte si hry online, Konkrétně Goodgame Empire, nebo Big Farm.

Nová domácí finská sauna od SaunaSystem udělá velkou radost, nejen vaší ženě.

Na dovolenou jedině s cestovním pojištěním. Nejlepší ceny na trhu.

Naše luxusní vířivky s technologií JetPak mají o 90% méně potrubí než konkurence a také tu nejmenší spotřebu.

Virtuální asistent

Pohodový víkend s kamarádkou v Krkonoších

Láká Vás prožít prodloužený víkend s kamarádkou v malebném prostøedí Krkonoš? S hledáním ubytování Krkonoše podle Vašich pøedstav Vám pomùže internetový portál Kamsi.cz. K vyhledávání mùžete využít také tento webový odkaz ubytovani.kamsi.cz/krkonose/.

V Krkonoších si v zimním období dosytnosti užijete lyžování i rùzných wellness aktivit. Krkonoše jsou protkány bohatou škálou lyžaøských areálù, které vybízí, jak k bìžkování, tak sjezdovému lyžování. Na mnohé vrcholy hor se mùžete nechat vyvést nahoru lanovkou a odtud si užívat adrenalinu pøi sjezdování na lyžích èi snowboardech. V centrální èásti Krkonoš se nachází Family Skiareál Dolní Dvùr s.r.o., kde si zimních radovánek užijete také v pøípadì, že se rozhodnete prožít prodloužený víkend v Krkonoších také s Vašimi dìtmi a ratolestmi Vaší kamarádky. Tento lyžaøský areál se rozprostírá pouhých šest kilometrù od mìsta Vrchlabí. Sjezdovky jsou zde v provozu každý den od devíti hodin do ètyø hodin odpoledne a to i v pøípadì nepøíznivého poèasí. Je zde také možnost využití veèerního lyžování. Oblíbený je také skiareál Špindlerùv Mlýn – Svatý Petr, SkiResort Èerná hora v Jánských Lázních nebo Sportovní areál Harrachov.

Bìhem levného ubytování Krkonoše se mùžete relaxovat také v Lázních Bìlohrad, které sídlí v lázeòském mìsteèku se slatinnými láznìmi. K návštìvì láká také Aquapark Špindlerùv Mlýn s využitím víøivky, divoké øeky, sauny èi páry se solnou jeskyní. Navštivte Krkonoše a prožijte tak pohodový prodloužený víkend v tomto pohádkovém prostøedí!

Vkend pro eny | 2011 Copyright By VikendyProZeny.cz, Netmind Group | Dopejte si Wellness vkend pro dva | Mapa strnek |